Wat betekent klimaatverandering voor schadebranche?

Op donderdag 28 september a.s. houdt Polygon op het hoofdkantoor aan de J. Keplerweg 4 in Alphen aan den Rijn een klantendag. Daarin worden de relaties meegenomen in de wereld van klimaatverandering, weerextremen en duurzaamheid.

"Wat is de impact van klimaatverandering op onze business?", is een vraag die de schadebranche bezighoudt. "Klimaatverandering en duurzaamheid zijn belangrijke onderwerpen die regelmatig in het nieuws verschijnen. Nu al zien we een toename in het aantal waterschades als gevolg van klimaatverandering. Wat betekent dit voor onze business? En wat kunnen wij doen om verdere klimaatverandering te stoppen?"
 
Polygon heeft al een aantal stappen genomen op de weg naar een duurzame, CO2-neutrale bedrijfsvoering (zie hierover ook het interview in nummer 2 van Schade Magazine 2017, bladzijde 38 en 39, 'Climate makeover' is noodzakelijk, dit nummer is te downloaden als pdf vanuit ons archief: http://www.schade-magazine.nl/magazine-media/37/1493984007_sm_2_2017.pdf). Gastspreekster is Helga van Leur. "Onlangs presenteerde Helga van Leur voor de laatste keer het weerbericht op RTL. Gaat u haar ook missen? Kom dan op 28 september naar de Polygon klantendag. De bekendste weervrouw van Nederland is gespecialiseerd in weerextremen, klimaat, duurzaamheid en gedrag en geeft hierover een zeer interessante presentatie", aldus het organiserende bedrijf.
 
Het programma is:
• 14.30 uur: Inloop en Polygon-markt
• 15.30 uur: Start presentaties
• 17.00 uur: Polygon-markt en mogelijkheid tot netwerken
• 18.00 uur: BBQ buffet
 
Aanmelden voor de klantdag kan per e-mail: marieke.hoogerwerf@polygongroup.com
 
Bron: Polygon Nederland
Geplaatst op 24-08-2017


Share on: