Uitbreiding team Context

Per 1 september a.s. wordt het team van Context uitgebreid met drie nieuwe collega's, respectievelijk werktuigkundig expert Nico Schaap (foto), bedrijfsschade expert Raymond Bothof en office-manager Monique Veerman.

Ing. Nico Schaap (werktuigbouw) 
Na de Hogere Zeevaartschool in Vlissingen, waar Nico werd opgeleid tot scheepswerktuigkundige, trad hij in dienst bij een machinebouwer op het gebied van stortgoedtechniek en proces engineering. Als project engineer hield hij zich daar met name bezig met het ontwerp en de projectbegeleiding van systemen voor de verwerking van droge vaste stoffen. Tijdens zijn werk heeft hij de deeltijdopleiding HTS Werktuigbouwkunde afgerond met als afstudeer­opdracht het ontwerp van een turbo menger. Aansluitend was hij werkzaam bij een internationale leverancier van afgasketels binnen de energie- en olie/gas-industrie. Hier is hij doorgegroeid naar een senior functie. Nico beschikt over uitgebreide en brede technische kennis, met name op het gebied van drukdelen, pijp-leidingsystemen, schoorstenen en staalconstructies.
 
Drs. Raymond Bothof RA re (bedrijfsschade-expert)
Raymond begon zijn loopbaan als bedrijfsschade-expert in 2000 na een aantal jaren als accountant te hebben gewerkt bij een internationaal accountantskantoor. Hij onderbrak in verband met persoonlijke omstandigheden zijn werk als bedrijfsschade-expert en vervulde de functie van controller in de schadebranche. Dit duurde niet lang en al snel pakte hij het expertisevak weer op en combineerde dit met functies van operationeel en financieel directeur. In 2012 koos hij definitief voor het expertisevak. Raymond beschikt over ruime ervaring in industriële omgevingen en in de energiesector.
 
Monique Veerman (office-manager)
Monique komt het back-office team versterken. Zij heeft 16 jaar als directiesecretaresse bij EY Belastingadviseurs gewerkt, waar zij drie Partners ondersteunde. Bij Context zal zij samen met Nini Schenk aanspreekpunt zijn voor de relaties, de door de experts opgestelde rapportages verzorgen en vele andere taken op zich nemen.
 
Bron: Context
Geplaatst op 17-08-2017


Share on: