Smart Repair Hersteller 2017 weer het neusje van de zalm

Dit jaar hebben de organisatoren van Duurzaam Repareren gekozen voor een andere opzet van de verkiezing van de Smart Repair hersteller 2017. De kwaliteit van de kandidaten is echter ook dit jaar ongewijzigd hoog. Op het schade event van Automotive Insiders “Prijs en kwaliteit van schadeherstel” van 13 september zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Smart repair is duurzaam en kostenefficiënt. Maar, volgens de organisatoren, ook een ‘vak apart’ en dus alle reden om deze specialisten een podium te bieden en hiermee deze specialiteit te promoten. 

Dit jaar voeren de kandidaten de opdrachten uit in het VOC opleidingscentrum in Nieuwegein. De opdrachten bestaan uit het repareren van een deuk ter grootte van een twee euro muntstuk, een schampschade en een kunststofreparatie (bumper). De opdrachten worden beoordeeld door dezelfde jury als bij de vorige editie en bestaat uit Wil Koot (Smart Repair International), Wouter Tacke (Dekra)
en Martijn van den Berg (Turien & Co. Assuradeuren). Hier is geen publiek bij aanwezig.

Angelica Gravendijk van Duurzaam Repareren: “Het had best zijn eigen charme om de wedstrijd op de AMT-beurs te doen. Het gaf veel dynamiek en het is fantastisch om te zien hoe collega’s uit de schadebranche de verrichtingen op de voet volgden. Maar we willen ook aan verzekeraars, leasemaatschappijen en andere opdrachtgevers laten zien dat smart repair een specialisme is die hun aandacht verdient. Daarom hebben we er voor gekozen dit jaar de kandidaten en de winnaar bekend te maken tijdens het Schadeseminar. Bovendien kunnen we hiermee ook de bedrijven waar deze vakmensen vandaan komen meer exposure  geven”.

De line-up (in willekeurige volgorde) is dit jaar als volgt:
  • Rocco Hoedemakers (Autoherstek Zuid ABS) Titelhouder 2016
  • Henk van Meurs ( De Dames van Hurkmans AAS)
  • Bobby Snoek (Franks Beckers b.v. Autowereld Topselect)
  • Ferdi Petrus (Autoschade Service Vermaire haarlem (ASN)
  • Frank Zuijdevelt (Autoherstel H. Hoogvliet ABS)
A.J. Gravendijk / Duurzaam Repareren
Geplaatst op 11-08-2017


Share on: