Schade Magazine nummer 4 vandaag verschenen

Vandaag ligt Schade Magazine nummer 4 bij de abonnees in de brievenbus, met daarin een verslag van het jaarcongres over de aanpak van verzekeringsfraude, een artikel over het probleem van broei bij recyclingbedrijven, aandacht voor het specialisme van de taxatie van bomen en nog veel meer artikelen.

De Schade Branche is bijzonder gevarieerd, zoals ook uit dit nummer van het magazine weer blijkt, met voorts onder meer aandacht voor een Rotterdams makelaarshuis, waar je 'suikert' bij de koffie krijgt, voor de stichting Duurzaam Repareren, die het vijfjarig jubileum kracht bijzette door met nieuwe initiatieven te komen (m.b.t. glasrecycling en roetfilters), voor een nieuwe aanpak voor het vet/vuilprobleem in afzuigkanalen in de horeca, voor robotisering en innovatie die toch altijd bij de mens begint, waarbij succesvolle transities zo hun eigen spelregels kennen, voor de AssurMada, de jaarlijkse zeiltocht van schadeprofessionals. Met casussen. Over het dilemma van de daadwerkelijk schade. Over het controleren van de polis en de polisvoorwaarden. De schadebranche, alles behalve saai dus. Dat vinden ook de jongere medewerkers in de branche, zoals personenschade-expert Didi Redegeld (27), de voorzitter van de Jong-NIVRE commissie. Last but not least, met een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen twee maanden, met verwijzingen naar uitgebreidere artikelen op onze website, zodat u terug van zomervakantie snel weer op de hoogte bent, om de afsluitende vier maanden van het jaar in te gaan. 

Nog geen abonnee? Een abonnement kost slechts 45 euro per jaar (inclusief btw) en kan op elk moment van het jaar ingaan. Abonneren kan per mail (info@schade-magazine.nl). Indien u zich nu abonneert, ontvangt u dus onmiddellijk het vandaag verschenen nummer 4. 

Als service zijn alle nummers van Schade Magazine in ons archief gratis als pdf te downloaden. 
Bron: EMG BV
Geplaatst op 30-08-2017


Share on: