Reflex zoekt een kei op gebied van assurantie-administratie

Ben jij een kei op het gebied van assurantie-administratie? Voor onze opdrachtgever, een assuradeur in de Randstad, zoeken wij zo'n kei, die bovendien de administratie kan coördineren. Het accent ligt op bedrijfsmatige verzekeringen, waaronder veel brandverzekeringen en transportverzekeringen. Zowel beurs, volmacht als provinciaal. De assurantie-administratie maakt gebruik van Anva.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde assuradeur, met oude wortels maar met een nieuw management. Een bedrijf met korte lijnen, een platte structuur en een informele cultuur. Een gezond groeiend assurantiebedrijf, waar kwaliteit, inzet, enthousiasme en betrokkenheid zeer goed beloond worden. Een bedrijf waar je kunt meegroeien.

Functie-omschrijving
​Onze opdrachtgever is gezien de voorspoedige groei per z.s.m. op zoek naar uitbreiding van de administratie. De administratie heeft een meewerkend voorman/vrouw nodig. Deze is samen met drie andere collega's verantwoordelijk voor de accurate en adequate afhandeling van alle administratieve mutaties (in Anva), die voortvloeien uit acceptatie van nieuwe posten en wijzigingen van lopende polissen. Denk hierbij o.m. aan het wijzigen van mutaties volmachtposten, provinciale posten en beurspolissen. De verzekeringen zijn met name gericht op materiële zakelijke verzekeringen, waarbij het per polis gaat om aanzienlijke verzekerde waarden. Naast de administratieve afhandeling, zorg je ook voor de bijbehorende correspondentie. In deze spilfunctie heb je dagelijks telefonisch contact met samenwerkende tussenpersonen, experts en risicodragers. Als coördinator verdeel jij alle werkzaamheden van de afdeling. Je hebt daarbij een totaaloverzicht van de werkvoorraad, van de inkomende en uitgaande stroom berichten en agendapunten. In een metafoor gezegd: Jij zorgt ervoor dat het administratieve hart van de organisatie op de juiste wijze klopt; ondertussen pomp je zelf goed mee. Bij deze opdrachtgever is de administratie dus het zeer gewaardeerde hart van de organisatie. Een uitdagende functie. Durf jij de uitdaging aan?

Functie-eisen
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een assurantietopper, met een afgeronde hbo-opleiding en met het Wft-diploma adviseur schadeverzekeringen (minimaal particulier, bij voorkeur zakelijk). Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring binnen de assurantiebranche, liefst in een dynamische setting. Je hebt een prima beheersing van de Nederlandse taal, maar je kunt je ook goed uitdrukken in het Engels. Je bent uiteraard administratief sterk (liefst ervaring met Anva en natuurlijk heb je ruime ervaring met MS Office). Persoonlijkheidskenmerken zijn: stabiel, integer, klantgericht, accuraat, flexibel, plobleemoplossend, teamplayer, communicatief, daadkrachtig en dynamisch. Je hebt leidinggevende capaciteiten.

Arbeidsvoorwaarden
Dit is een goed gehonoreerde uitdagende, veelzijdige en dynamische baan in een klein team van enthousiaste en gedreven collega's. Er zijn prima doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Meer weten? Stuur dan je cv met motivatie naar jan@reflexpersoneel.nl
Bron: ReFlex Personeel B.V.
Geplaatst op 25-08-2017


Share on: