FOCWA verkiezing best gewaardeerd schadeherstelbedrijf

Onderzoeksbureau Tevreden.nl en de brancheorganisatie voor de schadeherstellers organiseren dit jaar de ‘FOCWA Schadeherstel Awards’. Hierbij worden de best gewaardeerde schadeherstelbedrijven in het zonnetje gezet.

De uitreiking van de consumentenprijzen vindt in oktober plaats tijdens het FOCWA-congres. De awards worden uitgereikt op basis van het klantonderzoek op focwa.tevreden.nl en zijn onder andere verdeeld in de volgende categorieën:
 
•          12 Regio Awards per provincie
•          Landelijk schadebedrijf van het jaar
•          Beste beoordeelde truck schadeherstellers
•          Beste beoordeelde mobiele schadeherstellers
 
Femke Teeling, directeur FOCWA Schadeherstel: “Steeds meer schadeherstelbedrijven zien in dat klanttevredenheid dé sleutel is tot succes. Doordat ze doorlopend de vinger aan de pols houden weten ze  precies wat er speelt en waar ze de kwaliteit van de dienstverlening moeten verbeteren. Wanneer de kwaliteit goed is en de klant tevreden is, zal deze bij een volgende schade weer bij hetzelfde schadeherstelbedrijf terugkomen. Ook voor de opdrachtgevers in onze branche, is klanttevredenheid erg belangrijk voor de samenwerking met de schadeherstellers.”
 
“Het gaat trouwens niet alleen om de cijfers die de schadeherstellers van klanten krijgen, maar ook over de feedback. Daar kan je als bedrijf veel van leren. Klanttevredenheid sluit heel nauw aan bij de kwaliteitseisen die we binnen FOCWA hanteren. De FOCWA Standaard is het keurmerk waar we met z’n allen invulling aan hebben gegeven dit jaar. Met deze awards kunnen we onze leden ook belonen en bedanken voor hun geleverde werk”, vertelt Femke Teeling.
 
Schadeherstel Awards 2016
Schadeherstelketen ABS Autoschadeherstel was de grote winnaar van de eerste Autoschade Awards met het landelijke klantrapportcijfer van 8,9. Hiermee won ABS Autoschadeherstel de award voor ‘de beste schadeherstelketen 2016’.  Met een klantwaardering van 9,7 werd Schadenet Rosenboom in Utrecht verkozen tot Schadeherstelbedrijf van het jaar.
Bron: FOCWA
Geplaatst op 11-08-2017


Share on: