Brancheregister brengt de schademarkt in beeld

In ons brancheregister vindt u alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Deze week NAUTISCH ADVIESBUREAU DIRK VAN DER ZEE in beeld.

Nautisch Adviesbureau Dirk van der Zee heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de plezier- en beroepsvaartuigen branche in de vakgebieden schade-expertise, waardetaxaties, bedrijfsadvisering en bouwbegeleiding in de jachtbouw en organisatie van watersport- en zeilevenementen. Dit specialisme is bereikt door gerichte technische en bedrijfskundige opleidingen en cursussen, aangevuld met een jarenlange ruime en brede praktijkervaring in diverse maritieme vakgebieden.
Vanwege dit specialisme en ervaring komen er regelmatig opdrachten van de rechtbank om op te treden als gerechtsdeskundige.

Nautisch Adviesbureau Dirk van der Zee: https://www.nabdvdz.nl/welkom.html

Opname van de NAW-gegevens en het telefoonnummer in ons Brancheregister zijn gratis. Ontbreken uw bedrijfsgevens in het Brancheregister of wilt u uw bedrijfsgegevens erin uitbreiden met een link + logo + specialisaties, neem dan contact op met EMG b.v 040-8428716 of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl.
 
Bron: EMG b.v.
Geplaatst op 25-08-2017


Share on: