Autolak Standox houdt roadshow

Jaarlijks houdt autolak Standox een bijeenkomst voor klanten, waar genodigde autoschadeherstellers en spuiters productdemonstraties kunnen zien en distributeurs (en ook leveranciers van andere producten dan verf) kunnen ontmoeten. Dit jaar gaat het 'Standox Spektakel' de weg op en zal het vijf locaties aandoen.


Willem Hartsuiker, Standox Sales Manager voor Nederland, zegt: "Onze vorige evenementen die in Nieuwegein en Tiel zijn gehouden, zijn zeer goed bijgewoond, maar sommige van onze klanten hebben ons verteld dat het door de grote afstand niet altijd eenvoudig is om te komen. Daarom hebben we dit jaar besloten om naar de klanten toe te gaan." In vijf dagen tijd zal de Standox Roadshow de volgende locaties in het land bezoeken: Harms Autoschades in Hoogezand (18/9), AAS Autoschade Hartgerink in Hengevelde (19/9), AAS Autoschade Hogenboom in Roelofarendsveen (20/9), Ruud van Boxtel Autoschade in Schijndel (21/9) en Auto Comfort in Zwijndrecht (22/9). Standox-klanten ontvangen een uitnodiging voor de roadshow. 

"De nadruk zal tijdens de Roadshow liggen op het proces naar de perfecte kleur", zegt Hartsuiker. Daarbij oog voor alle producten en diensten die Standox en haar non-paint-leveranciers aanbieden aan schadeherstelbedrijven.

Standox (een van de merken van Axalta Coating Systems) heeft een uitgebreid assortiment kleurinstrumenten, onder meer de nieuwe Genius iQ, alsook webgebaseerde kleurbeheersoftware, Standowin iQ, die een uitgebreide database bevat met up-to-date kleurformules met een aanpasbare display. Deze kan worden gebruikt op pc's, tablets en smartphones.

 
Bron: Standox
Geplaatst op 22-08-2017


Share on: