Van Ameyde, Van Traa en Stadermann Luiten initiƫren kennisplatform beroepsziekten

Van Ameyde en de advocatenkantoren Van Traa en Stadermann Luiten nemen het initiatief om een kennisplatform met betrekking tot beroepsziekten op te zetten. De bedoeling is dat dit tot een netwerk leidt van personen en partijen die zich bezighouden met deze materie. Dit zei Edwin Rijsdijk van Van Ameyde vanmiddag op een seminar over beroepsziekten.

“Dat doen we vanuit de betrokkenheid die we voelen om voor slachtoffers én aansprakelijk gestelde partijen rechtvaardige oplossingen te vinden”, zei Edwin Rijsdijk, manager en consultant bij Van Ameyde. “De opzet is dat partijen er kennis gaan delen en dat ze er vrijelijk van gedachten kunnen wisselen. Daardoor kan de dialoog op gang komen tussen werkgevers, werknemers, verzekeraars, makelaars, politiek, medische- en juridische wetenschap. Ervaring en kennis kan worden gedeeld op het gebied van claims management ten aanzien van beroepsziekten of vergelijkbare terreinen.”

Vanmiddag werd het seminar over beroepsziekten, getiteld ‘Navigeren in een (on)zekere toekomst, De toekomst van de zwakste (?) schakel in het werkproces’, gehouden in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam. Deze interessante bijeenkomst werd georganiseerd door Van Ameyde in samenwerking met Van Traa Advocaten en Stadermann Luiten Advocaten.

Sprekers waren v.l.n.r. Bart Brenninkmeijer (Mercer Marsh Benefits), Derk-Jan van der Kolk (Van Traa), Peter Knijp (Stadermann Luiten), Veneta Oskam (Van Traa), Edwin Rijsdijk (Van Ameyde) en Peter van de Bedem (Van Ameyde)  
Jan Schrijver
Geplaatst op 08-06-2017


Share on: