Turien nieuwe klant voor Postex

Postex Nederland B.V. was gisteren met een stand in Fort Voordorp (Groenekan, Utrecht) aanwezig op het congres van am: dat in het teken stond van innovatie, am:innosurance. Gisteren kon Postex ook een nieuwe klant begroeten, te weten Turien & Co.

Postex is een zelfstandig Nederlands softwarebedrijf, dat diensten biedt om uitgaande correspondentie via het cloudplatform van het bedrijf te verzenden. Daarbij gaat het zowel om papieren post als het digitaal verzenden van documenten. Onder meer worden hierbij - ook bij de papieren verzending - online betaalmogelijkheden gefaciliteerd. Postex krijgt hiermee steeds beter voet aan de grond in de verzekeringsbranche. Dit komt mede doordat gegevensuitwisseling mogelijk is met branchesystemen Anva, Unit4 en CCS en door samenwerking met in de branche goed ingevoerde consultancybedrijven zoals Bugs Business en Grijpma AsG. 

Tot de klanten uit de verzekeringsbranche horen naast Turien & Co onder meer  RISK Verzekeringen,  Adviesgroep Mulderij Verzekeringen (AM Assuradeuren), GHW, Biesbosch Assuradeuren, CED, DAK, Connect, Heinenoord, Cascade, Noorderlinge, Den Hartigh, WoonGarant, Driekleur, Licent en Assicuro Private Insurance. 

Video waarin Hans de Wit tijdens am:innosurance de voordelen van de Postex-toepassing belicht.

Op de foto geheel links Hans de Wit van Postex met naast hem Frans Zinger en Kor Roossien van klant Adviesgroep Mulderij Verzekeringen. Geheel rechts staat Jilles Berendsen van ANVA
 
Jan Schrijver
Geplaatst op 28-06-2017


Share on: