Serviceprovider SUREbusiness doorbreekt grens

SUREbusiness, serviceprovider en volmachtbedrijf op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen, meldt afgelopen week de grens van 200 deelnemers te hebben gepasseerd. Levent Türkmen, algemeen directeur SUREbusiness, startte in 2015 met de voorbereidingen voor deze gespecialiseerde serviceprovider.

"Financieel advieskantoren”, aldus Levent Türkmen, “bestaan voor het grootste deel uit kantoren van maximaal 10 werkzame personen. Voor dergelijke kantoren kan het lastig zijn om samenwerkingsovereenkomsten met een groot aantal aanbieders van zakelijke verzekeringen aan te gaan. Via SUREbusiness geven wij deze kantoren toegang tot alle relevante aanbieders op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen. Maar ook grotere advieskantoren weten ons te vinden en kunnen we helpen efficiënter en sneller tot een goed advies te komen.”

SUREbusiness heeft software ontworpen die erop gericht is om zakelijke adviseurs te helpen om op hoofdlijnen een risicoanalyse te maken. Vervolgens wordt op basis van de ingevoerde gegevens een marktanalyse uitgevoerd waarbij premies en voorwaarden worden vergeleken van de verzekeringen die voor de klant relevant zijn gelet op de uitkomsten van de risicoanalyse. Het vergelijkingsplatform is SUREnet genaamd. Komt de adviseur na overleg met de klant tot een bepaalde voorkeur dan kan vanuit hetzelfde systeem een offerte worden aangevraagd. “Belangrijk hierbij", aldus Levent Türkmen, "is dat binnen dit hele proces wordt gewerkt met de gegevens die de adviseur éénmaal invoert. De gegevens die zijn ingevoerd voor een offerte van maatschappij A worden ook weer gebruikt voor de offerte voor maatschappij B.” Türkmen denkt dat nog dit jaar het aantal aangesloten kantoren bij zijn in mkb schadeverzekeringen gespecialiseerde serviceprovider groeit naar 300. Ook is er uitbreiding in het aantal volmachtgevers. De laatste nieuwe volmacht die werd verkregen is van Chubb. Voorts zijn er onder meer volmachten van schadeverzekeraars Achmea, AIG, ARAG, ASR, CNA Hardy, DAS, Delta Lloyd, Glasassurantie Maatschappij Midglas, Hiscox, Nationale-Nederlanden en Reaal. 

Het AFM-vergunningnummer is 12043537 en KvK-nummer 64217728. Het bedrijf is gevestigd aan de Van Heuven Goedhartlaan 935, in Amstelveen. Dit is het zelfde adres als van de assurantiemakelaar Meijers, die een van de aandeelhouders in het bedrijf is. Het bedrijf is lid van de NVGA. 
Bron: SUREbusiness
Geplaatst op 28-06-2017


Share on: