Schade Magazine nummer 3 vandaag verschenen

In dit nummer komen onder andere een bliksemexpert aan het woord en Nivre-voorzitter George Oostrom over inspiratie en vernieuwing. De 30 jarig Stichting Salvage 'meer dan vuur alleen' wordt belicht. Een jaar na de hagelcatastrofe staat World Hail Solutions paraat voor de volgende hagelcalamiteit.

Daarnaast stellen we in de Jeugd van tegenwoordig een 27-jarige insurance manager voor, gingen we op bezoek bij het NARIM-congres Re-Invent en hebben we een bijzonder interview met een assurantie-adviseur die een succesvolle mix maakt van 'gin' en financiële dienstverlening. Een bijzondere verzekeraar die wordt belicht, is die van kerken, monumenten en forten.

De mens is de zwakke schakel voor wat betreft cyber-veiligheid, we zoomen hierop met een artikel in. Bovendien gaan we uitgebreid in op bestaande en toekomstige beroepsziektes, alsook op het komende asbestdakenverbod, met de nodige haken en ogen en vraagpunten. Het is een niet uitputtende greep uit de artikelen.

Bovendien wordt een handig nieuwsoverzicht gegeven, met verwijzingen naar uitgebreidere artikelen op onze website, en een overzicht van personele mutaties. 

Een abonnement aanvragen kan: http://www.schade-magazine.nl/abonnement-aanvragen

Indien u nu een abonnement aanvraagt, sturen wij u het laatst verschenen nummer direct toe.
Bron: EMG
Geplaatst op 30-06-2017


Share on: