Informatieavond Verzekeringskunde UvA

De tweejarige masteropleiding Verzekeringskunde aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam (UvA) gaat in september weer van start. Aanstaande woensdagavond 14 juni wordt een informatieavond gehouden in het universiteitsgebouw aan de Plantage Muidergracht 12 in Amsterdam.

De masteropleiding Verzekeringskunde aan de UvA is een executive opleiding die bestemd is voor studenten die de studie volgen naast hun baan. De college’s worden op dinsdag gehouden, van 15.00 tot 22.00 uur. Degenen die de opleiding na twee jaar met goed gevolg hebben afgesloten, ontvangen een academische bul met als titel MSc (Master of Science) in de studierichting Verzekeringskunde. Dat kan in twee afstudeervarianten: ‘Verzekeringskunde’ of ‘Enterprise Risk Management’. De vakken in het eerste jaar zijn gelijk, in het tweede jaar verschillen de vakken. Voor toelating tot de studie is een hbo-vooropleiding vereist. Studenten met een hbo-vooropleiding dienen voor toelating eerst een pre-master te volgen, waarmee degenen met een hbo-bachelor op het niveau worden gebracht van degenen met een wo-bachelor. Het is ook mogelijk om losse vakken uit het programma te volgen. De college’s worden in het Nederlands gegeven. De studie-literatuur is in het Nederland en in het Engels. 

Wilt u meer weten over het programma en de opleiding dan bent u aanstaande woensdag van harte welkom op de informatieavond, die van 19.00 uur tot 21.45 wordt gehouden in het universiteitsgebouw aan de Plantage Muidergracht 12 in Amsterdam (omgeving Artis). De voorlichting wordt gegeven door o.a. programmadirecteur Rob Wagenvoord, docenten en een oud-student.

Het programma van de voorlichtingsavond:
19:00 - Ontvangst en mogelijkheid tot het stellen van vragen aan alumni en medewerkers van het programma;
19:30 - Presentatie van het programma;
20:45 - Borrel en mogelijkheid tot het stellen van vragen aan alumni en medewerkers van het programma;
21:45 - Afsluiting

Aanmelden voor de avond kan via deze link.

Foto: een aantal afgestudeerden aan de masteropleiding Verzekeringskunde met de door hen in ontvangst genomen bul


 
Bron: Amsterdam Business School, UvA
Geplaatst op 08-06-2017


Share on: