Het maakbare geheugen

De medisch adviesbureaus Medas en MAG houden komende dinsdagmiddag in Driebergen een bijeenkomst getiteld 'Het maakbare geheugen'.

Het zijn dingen die we onszelf regelmatig afvragen: Hoe werkt ons brein? Hoe betrouwbaar is ons geheugen? Is de herinnering die je hebt ook de juiste? Wat is ‘de’ waarheid?


Tijdens de zogenoemde M&M meeting van Medas & MAG gaan deskundige sprekers in op de betrouwbaarheid en feilbaarheid van ons geheugen, maar ook op alles dat ons brein en onze herinneringen beïnvloedt. Neuroloog Ernst Van den Doel beziet de werking van het brein en welk effect hersenletsel op ons brein en geheugen kan hebben. Maar ook hoe goed kun je van hersenletsel herstellen. Expert in investigative interviewing Geralda Odinot bespreekt de beïnvloedbaarheid van ons brein en hoe interviewtechnieken ons geheugen kunnen beïnvloeden en manipuleren. Hoogleraar psychologie Douwe Draaisma is al jaren geboeid door het mysterie en de wonderlijke selectiviteit van het geheugen. Hoe is de betrouwbaarheid en bedrieglijkheid van ons geheugen? Hij gaat in op de vraag hoe groot de invloed van onze genen, ons gedrag en de omgeving zijn op ons geheugen.


Deze middag is bestemd voor schadebehandelaars, schade-experts, belangenbehartigers, advocaten, leidinggevenden, medisch adviseurs en verzekeringsartsen.

13 juni 2017, Landgoed De Horst, Driebergen, van 13.30 tot 19.00 uur, kosten 325 euro exclusief btw. 
Meer informatie op www.mag-bussum.nl of www.medas.nl 

Bronnen: Medas; MAG
Geplaatst op 09-06-2017


Share on: