Een schroeischade is door Nomot zo hersteld

Wekelijks ontvangt de verzekeraar tientallen meldingen van schroeischades aan inboedel- en opstalartikelen. Het aanrechtblad bleek namelijk niet bestand tegen de hete pan. En de gevallen sigaret heeft een gat in de bank veroorzaakt. Gelukkig is herstel van schroeischades door Nomot zó geregeld.

Nomot is dé specialist op het gebied van herstel van schroeischades. Of dit nu aan een aanrechtblad is of
aan een eetkamertafel, bank, kleed of vloer. Nomot is in staat schroeischades te herstellen aan nagenoeg alle soorten materialen. Schades tot drie centimeter worden bovendien ter plaats hersteld tegen een vast scherp tarief.
 
Neem nu bijvoorbeeld een schroeischade door een hete pan aan een aanrechtblad. De schade kan snel en zonder veel overlast ter plaatse hersteld worden. Gaten en scheurtjes worden opgevuld en het motief van het materiaal wordt nauwgezet gekopieerd. Deze herstelmethode is een bijzonder ambacht, die de reparateurs van Nomot goed in de vingers hebben. Bekijk hier de Nomot video over herstel van aanrechtbladen: https://vimeo.com/117364573
 
Bij schades op specifieke plekken beschikt Nomot over innovatieve oplossingen. De schade kan worden weggewerkt door het plaatsen van een plaat van Cesarstone of RVS. Deze afzetplaten zijn in diverse kleuren en afmetingen leverbaar en worden tegenwoordig vaak als accessoire in een luxe keuken geplaatst.
Bron: NOMOT
Geplaatst op 29-06-2017


Share on: