DUPI ook non-marine aansprakelijkheid en provinciale tekening

De DUPI Insurance Group breidt haar dienstverlening uit met de tekening van bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid (Non-Marine Liability). Tevens is dit in Rotterdam gevestigde bedrijf begonnen met het aanbieden van provinciale verzekeringen op het gebied van Transport en Engineering. Bovendien wordt het CAR/Engineering-team uitgebreid.

DUPI Insurance Group werd in 1988 opgericht als niche-speler op het gebied van P&I. Nu heeft DUPI Insurance Group meer dan 80 medewerkers en 4 kantoren in 3 landen. Het bedrijf biedt verzekerings- en andere professionele diensten aan de Scheepvaart, Maritiem & Transport, Baggerij, Construction & Engineering en Proces & Energie sectoren. 

Non-Marine Liability
Per 1 juli breidt de groep haar diensten uit met de tekening van de productlijn Non-Marine Liability. De focus komt vooral te liggen op klanten in de sectoren Scheepvaart, Maritiem & Transport, Baggerij, Construction & Engineering en Proces & Energie. De maximale capaciteit is nu 50 miljoen euro. Volmachtgevers zijn Lloyd’s (Tokio Marine Kiln Syndicate 510) en Baloise Belgium n.v. (onderdeel van Basler Versicherungen AG). Om deze nieuwe business lijn te ontwikkelen is Paul Plooij per 1 september 2017 aangetrokken als Liability Underwriting Director. Paul was voorheen onder meer werkzaam als Casualty Underwriting Officer Nederland bij AIG.

Actieve tekening (provincie)
Sinds medio mei is Henk van Veelen als consultant aangetrokken voor de ontwikkeling van de provinciale verzekeringsmarkt. Hij werkte voorheen onder meer bij HDI-Gerling Verzekeringen. In deze markt richt het bedrijf zich met name op het 100% ondertekenen van goederen-, vervoerdersaansprakelijkheid- en landmateriaalverzekeringen en op CAR en machinebreuk-verzekeringen. 

Uitbreiding CAR/Engineering-team
Per 1 juli 2017 komt René van de Ven het CAR/Engineering team versterken voor de verdere uitbouw van deze portefeuille. René was voorheen werkzaam als Underwriting Manager Construction bij XL Catlin. 
Bron: DUPI Insurance Group B.V.
Geplaatst op 14-06-2017


Share on: