Dave Bebelaar Award voor styreenvrije plamuur

Roberlo Nederland BV heeft zojuist de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward 2017 gewonnen. Het bedrijf heeft een styreenvrije autoplamuur op de markt gebracht.

Ongeveer drie maanden geleden is het product, ontwikkeld door het Spaanse moederbedrijf, gelanceerd. Met de introductie heeft het bedrijf een wereldprimeur. De mogelijk kankerverwekkende stof styreen (ethenylbenzeen) is slecht voor de gezondheid van de medewerkers en is slecht voor het milieu. Accountmanager en technisch adviseur Ben de Hoog nam de prijs in ontvangst midden op het IJsselmeer op de driemaster Stedemaeght, tijdens de summer barbecue van Duurzaam Repareren, die ter gelegenheid van het eerste lustrum van dit keurmerk niet zoals gebruikelijk aan zee maar op de voormalige binnenzee plaatsvindt.

In totaal waren er vijf genomineerden.  Er was sprake van een close finish. De nummer twee had  slechts 1 stem minder gekregen. De tweede plaats was voor Allround Automotive Solutions (A.A.S.) met het platform Goed doen, doet goed! Op dit platform worden duurzaamheidsinitiatieven van de 82 A.A.S.-leden getoond.

Foto: de award wordt uitgereikt aan Ben de Hoog door Nelleke Leijnse, de partner van de vier jaar geleden overleden Dave Bebelaar


 
Bron: Jan Schrijver
Geplaatst op 29-06-2017


Share on: