Buro Schaaf is verhuisd naar Grou

Sinds deze week is Buro Schaaf in Grou gevestigd. Marc Schaaf (54 jaar, directeur commercie) en Harm de Jong (32 jaar, directeur operatie) betrokken afgelopen week het pand aan de Parkstraat 10.

Het kantoor kent een kleine kernbezetting van 4 personen (inclusief beide directeuren) en is - vanwege het onregelmatige karakter van de werkzaamheden - ook niet altijd open.  “We zaten eerst in een bedrijvengebouw in Heerenveen, maar we hadden toch liever een plek met een eigen gezicht. In dit pand hebben we dat", aldus Marc Schaaf. Hij verkocht in 2013 zijn bedrijf Schaaf Beveiliging aan G4S, een internationaal gevestigd beveiligingsbedrijf. “Ik zag de markt veranderen. Het aantal beveiligingsbedrijven groeide en er worden vaker aanbestedingen gehouden, waarop je steeds goedkoper moet inschrijven om nog werk te kunnen houden. Dat wilde ik niet meer”. Schaaf verzorgde reeds calamiteitendiensten en besloot daarin met oud-medewerker Harm de Jong verder te gaan. “We zijn onder meer ingeschakeld bij de brand in de kaasfabriek van FrieslandCampina in Gerkesklooster. We zorgden ervoor dat het bedrijf weer snel kon opstarten". Op het nieuwe adres is ook evenementenbedrijf Schaaf Event Solutions gevestigd.

“Onze bedrijven hebben een kleine kern. We maken verder gebruik van een bestand van 175 ZZP’ers door het hele land. In alle disciplines. Daarbij veel kleine familiebedrijven die dag en nacht voor ons -en dus onze klanten- klaar staan”, aldus Marc. “Maar niet elke ZZP’er kan voor ons werken, we hebben daarvoor een soort APK in het leven geroepen. Belangrijk is dat we snel op de wensen van onze klanten in kunnen spelen en dat deze niet teleurgesteld wordt. ZZP'ers die niet aan onze standaard voldoen, zullen we zodoende niet meer inzetten. Zo houden we onze naam hoog!"


Meer informatie over het bedrijf op www.buroschaaf.nl
Bron: Buro Schaaf
Geplaatst op 21-06-2017


Share on: