Bruisende haringparty Crawford & Company

Crawford & Company heeft vandaag de inmiddels traditionele Haringparty gehouden in Rotterdam in Sociƫteit De Maas. Ruim 600 gasten uit de expertisewereld, co-assurantiemarkt en advocatuur genoten van haring, oesters en andere smakelijke gerechten, vergezeld van een goed glas wijn, bier of fris.

"Er zijn van die dingen die onlosmakelijk met elkander zijn verbonden, een polis en een risico, een claim en een schade en als je aan haring denkt dan denk je aan Crawford, aan een locatie en aan een feestje. Uw aanwezigheid zegt voldoende en daar zijn wij trots op", zo heette George Oostrom, CEO van Crawford & Company (Benelux en Frankrijk) de gasten welkom. "Samenwerken dat gaat niet zomaar, dat vergt een wil en natuurlijk gaat samenwerken niet altijd van een leien dakje. Maar ik durf te stellen dat onze markt er wel een is van: samen lossen we het in alle openheid op, waar een wil is, is een weg."

Was het vorig jaar de zon die door de onbetrouwbare wolken scheen, deze editie was het nog zonniger en flink wat graden celcius warmer in Rotterdam, zodat de gasten van Crawford & Company langs de Maas, met de fraaie skyline als decor, optimaal konden genieten, niet alleen van de vakkundig op de haringkar klaargemaakte haring. Ook de oesterman was weer present aan de oevers van de Maas. Bovendien kon er worden genoten van een uitgebreid barbecue-buffet. Serverende dames gingen niet alleen met de klassieke bitterballen rond in de tuin van de Sociëteit De Maas, maar ook met hippe cocktails in verschillende kleuren en smaken op geschaafd ijs verrasten zij de aanwezige gasten. Dit alles onder de klanken van de mobiele DJ.

Nieuwe contacten werden gelegd en bestaande opgefrist. Kortom, ook de 2017 editie van de Haringparty van Crawford & Company werd door de aanwezigen weer als bijzonder geslaagd ervaren. 

Nog enkele foto's staan op onze Facebook-pagina.
Jan Schrijver
Geplaatst op 13-06-2017


Share on: