Brancheregister brengt schademarkt in beeld

In ons Brancheregister vindt u praktisch alle bedrijven die relevant zijn voor de schadebranche. Ook JBL&G (Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht) is nu toegevoegd.

JBL&G http://bit.ly/2sSCaKv

In het Brancheregister vindt u de NAW-gegevens, het telefoonnummer, het e-mailadres en het websiteadres van JBL&G (Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht). Klik de vlag aan, en de Google-map van de locatie van het bedrijf ‘popt up’. Tevens is als verdieping aangegeven welke specialisaties JBL&G biedt.

Over het Brancheregister
Op de openingspagina van het Brancheregister zijn de bedrijven ‘at random’ geplaatst. Op toerbeurt kan elk opgenomen bedrijf dus bovenaan de lijst staan.

Heel handig zijn de verschillende zoekfuncties. Zoek op een van de zestien bedrijfstypes, en u krijgt alle bedrijven van het geselecteerde type in alfabetische volgorde. U kunt bovendien verfijnd zoeken op specialisatie en op provincie. Ook is het mogelijk op bedrijfsnaam te zoeken.

Opname in het Brancheregister is gratis. Voor het opnemen van een logo + specialisaties + link bij uw vermelding vragen wij een geringe vergoeding.
 
 

Bron: EMG b.v.
Geplaatst op 30-06-2017


Share on: