AssurMada verovert the City

De twaalf boten van de AssurMada hebben maandag rond het middaguur de ankers in de haven aan de Engelse kust gelost, om nog even op volle zee van de verkoeling te genieten. Wat rondjes gevaren op de motor, want bij onze overburen was het windstil. Daarna werd bij opkomend tij, pas in de loop van de middag, de Theems op gekoerst richting the City.

In de avond rond zeven uur arriveerden de schepen. Het duurde ongeveer anderhalf uur voordat alle boten de havensluis waren gepasseerd. Eenmaal in de prachtige haven van Saint Katharine Docks aangekomen, werden alle schepen van deze assurantievloot bij elkaar afgemeerd. Vervolgens konden de bemanningsleden op oer-Hollandse manier van hun reis bijkomen tijdens de BosBoon Haring Borrel. Ook daarna bleef het op de schepen nog tot in de nachtelijke uren erg gezellig.

Vandaag overdag is ter vrije invulling voor de bemanningsleden, waarbij dat overigens een beroepsmatige invulling kan zijn. Zo zal dat voor de crew van de boot waarop Schade Magazine meevaart een bezoek zijn aan verzekeraar MS Amlin. Vanavond worden de deelnemers welkom geheten in de prestigieuze 'The In & Out Naval and Military Club'. Daar zal vanaf halfacht genoten gaan worden van het door NautaDutilh gesponsorde jubileum diner. 

Het event wordt mogelijk gemaakt door: 

BosBoon Expertise - Lloyd's Nederland - Swiss Re - Dekra - Cunningham Lindsey - CED - Claeren & De Knegt - CWA - HerstelDirect - Nationale-Nederlanden - Provide Group - Aon - Vanderwal & Joosten - NautaDutilh - Schouten Zekerheid - CMS - DMI - Uniglas - EMN   
Bron: Margret Wallaard
Geplaatst op 20-06-2017


Share on: