AssurMada: in Brexit-tijden banden aanhalen

Gisteravond waren crew en sponsors van de AssurMada te gast in de 'The In & Out Naval and Military Club'. In deze uit 1862 daterende club vond het door NautaDutilh gesponsorde jubileumdiner plaats.

Het pand waarin de club is gevestigd ligt in de buurt van Downingstreet, waar op de nummers 10 en 11 respectievelijk de ambtswoningen zijn van de Britse premier (die het moeilijk heeft, niet alleen door Brexit maar recentelijk ook door de desastreuze brand in de woontoren vorige week) en de Britse minister van Financiën. De club ligt op enkele minuten lopen van de Houses of Parliament. In de club die zo in het politieke centrum van Engeland ligt, bleef de Brexit uiteraard niet onbesproken door de verschillende sprekers, o.a. AssurMada-mede-oprichter Jean van Oosterhout (AGCS) en AssurMada-voorzitter Charles Vierling (foto) (NN), Stijn Franken (NautaDutilh) en prof. mr. Cees van Dam (EUR). Duidelijk kwam naar voren dat het voor de Nederlandse en internationale schademarkt belangrijk is dat de banden aangehaald worden. 

Vandaag staat achtereenvolgend een bezoek aan CMS en een bezoek aan Lloyd's op het programma. Vanavond vindt er een barbecue plaats, die wordt aangeboden door Cunningham Lindsey. 

Het event wordt mogelijk gemaakt door: 
BosBoon Expertise - Lloyd's Nederland - Swiss Re - Dekra - Cunningham Lindsey - CED - Claeren & De Knegt - CWA - HerstelDirect - Nationale-Nederlanden - Provide Group - Aon - Vanderwal & Joosten - NautaDutilh - Schouten Zekerheid - CMS - DMI - Uniglas - EMN  
Bron: Margret Wallaard
Geplaatst op 21-06-2017


Share on: