WINGZ schademeld-app voor VVE-claims

RVJ Expertises houdt op donderdag 1 juni 2017 van 15.00 tot 18.30 de bijeenkomst 'VVE Claim Event' in het Steigenberger Airport Hotel, Amsterdam/Schiphol. Onder meer wordt op deze bijeenkomst aandacht besteed aan WINGZ, een schademeld-applicatie die door het bedrijf is ontwikkeld.

"Zoals u ongetwijfeld niet is ontgaan verandert de wereld in rap tempo en zelfs in de (van oorsprong traditionele) verzekeringsindustrie is er een heuse bedrijfstak ontstaan in het digitaliseren en daardoor vereenvoudigen van processen. Wij delen de visie dat er in het melden en afwikkelen van schaden nog een wereld valt te winnen onder meer met de inzet van nieuwe technologieën. Mede om die reden hebben wij een schade-meld applicatie ontwikkeld onder de naam WINGZ, speciaal voor (beheerders van) Verenigingen van Eigenaren", zeggen Benno van Berkel en Pieter-Paul Verhors van RVJ. 

"De bijeenkomst richt zich op schadebehandelaars en accountmanagers (property) bij assurantiemakelaars en verzekeraars met aandachtsgebied VVE’s, alsmede VVE beheerders/bestuurders en iedereen in de branche die werkzaam is en interesse heeft voor VVE-schaden en gerelateerde verzekeringen", aldus de organisator. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. 
Bron: RVJ Expertise
Geplaatst op 02-05-2017


Share on: