Tweede lustrum Qualiora Groep

Qualiora Groep BV uit Veldhoven bestaat dit voorjaar tien jaar. In de tien jaar van het bestaan is het bedrijf uitgegroeid tot een service-provider die vier verschillende formules biedt aan in totaal 300 advieskantoren. Er werken 22 medewerkers.

De geboden formules zijn:
de inkooporganisatie "De Hypothekelaar", de franchiseformules "Financieel Zeker" en retailformule "Zorgeloos Wonen" en de modulaire dienstenformule "SlimM". De laatstgenoemde formule werd dit voorjaar toegevoegd. Het aantal kantoren per formule is respectievelijk 260, 55, 9 en 6. 

Voor geen van de genoemde vier formules wordt gewerkt met eigen volmachten. De groep heeft van 25 verstrekkers van hypothecair krediet een agentschap en van ongeveer 20 schadeverzekeraars. De franchiseformule is, aldus Hennie Maas Compliance & Quality assurance officer, "soft van buiten - de deelnemers zijn vrij in hun positionering naar buiten - maar hard op de bedrijfsvoering - dat is noodzakelijk want er wordt gewerkt onder de collectieve AFM-vergunning van de groep". 

Meer informatie over de activiteiten in de factsheet onder deze link. Oprichters en eigenaren van de jubilerende groep zijn Sivi Goedan en Robert van den Broek. 
Bron: Qualiora Groep
Geplaatst op 30-05-2017


Share on: