Rob Pamboer van Achmea naar CED

Rob Pamboer is benoemd tot operationeel directeur Vitality bij CED. Vanaf 1 juli gaat hij leidinggeven aan de divisie Advice binnen het domein Vitality. Binnen deze divisie biedt CED alle diensten aan rond het beschermen en behouden van vitaliteit: letselschadebehandeling, letselschade expertise tot aan medisch advies.

Met Rob Pamboer (55) voegt CED een bekende naam toe aan de organisatie. Rob werkte de laatste 24 jaar bij Achmea, onder meer als manager van de afdelingen Auto en brand Expertise en Forensic (fraude). De afgelopen 5 jaar was hij daar als senior manager Personen Schade verantwoordelijk voor de letselclaims. Voor hij in 1992 in dienst trad bij Achmea, was hij ruim dertien jaar werkzaam bij de politie. 
 
Ruud Kooijman, directeur CED Advice: “Rob Pamboer is een kundige en invoelende manager die weet hoe hij organisaties mee kan krijgen in veranderingen. Hij heeft veel kennis van letselschade en brengt door zijn jarenlange ervaring bij Achmea de wereld van onze klanten nog dichter bij CED. Wij zijn dan ook verheugd dat Rob de dienstverlening van CED Vitality, waarin het beschermen, behouden of vergroten van vitaliteit voorop staat, verder gaat ontwikkelen.” 
Bron: CED
Geplaatst op 24-05-2017


Share on: