Dagmar Stefánsdóttir wint Edwin Meijer Award

De Edwin Meijer Award is toegekend aan Dagmar Stefánsdóttir. Ze kreeg de prijs tijdens het NARIM Congres uit handen van Suzanne Meijer, de weduwe van de in 2015 onverwacht overleden Edwin Meijer.

De Edwin Meijer Award is een prijs voor de beste scriptie van een van de studenten van de masteropleiding Enterprise Risk Management aan de Universiteit van Amsterdam. De prijs, ingesteld door de M200, is een eerbetoon aan de in maart 2015 plotseling overleden Edwin Meijer, gewaardeerd NARIM-lid.
 
Zijn weduwe Suzanne Meijer stond bij de uitreiking stil bij de wens van Edwin Meijer om kennis te delen en jonge mensen via onderwijs en opleidingen de aantrekkelijke kanten van het vak van Risk & Insurance Management te laten zien. "To get them on board. He would loved to play a role in this process", aldus mevrouw Meijer. 

De prijswinnende scriptie heeft als onderwerp de sanctiewetgeving en heeft als titel: : “De sanctieregelgeving, de weg naar een adequate naleving”. Uit onderzoek dat Dagmar Stefánsdóttir voor haar scriptie heeft gedaan onder verschillende verzekeraars is haar gebleken dat niet alle verzekeraars deze wetgeving correct naleven. Zij werkt bij a.s.r. Sinds negen maanden is dit in de functie van business risk analist. Daarvoor heeft zij bij deze verzekeraar ruim 4 jaar de functie vervuld van Register Coördinator Fraudebeheersing. In haar eerste functie bij de verzekeraar was zij schadebehandelaar particuliere markt. 

Op de foto: Dagmar Stefánsdóttir, met links van haar Rob Wagenvoord, programma-directeur van de Master Verzekeringskunde & Enterprise Risk Management UvA en directeur Corporate Risk Solutions bij Willis Towers Watson, en rechts van haar Ruben de Groot, business risk manager schadeverzekeringen bij a.s.r. 
Bronnen: NARIM; Jan Schrijver
Geplaatst op 19-05-2017


Share on: