Nieuw: zaalvoetbaltoernooi InsuranceCup

De InsuranceCup beleeft dit jaar zijn primeur. Dit zaalvoetbaltoernooi voor de verzekeringsbranche wordt voor de eerste maal georganiseerd en zal plaatsvinden op 27 mei in het Kennemer Sportcenter te Haarlem.

Het toernooi wordt georganiseerd door De League. "Dit is een startup van twee voetbalgekke vrienden die regelmatig wedstrijden organiseerden tussen vrienden en collega's onderling. Zo kwam uiteindelijk het idee om toernooien te organiseren. Vorig jaar is het eerste toernooi, de TaxCup hieruit voortgekomen.Tevens hebben wij vorig jaar een bedrijvencompetitie georganiseerd met teams van bedrijven als Microsoft, Michael Page en Vibe Group. Dit jaar hopen wij de verzekeraars en intermediairs aan het voetballen te krijgen. Doel van de toernooien is een leuke gezellige dag met sport, netwerken, gezelligheid en een gezonde sportieve strijd onderling", zegt Ricardo Kamphuis, een van de organisatoren van de Insurance Cup. In zijn dagelijks werk is Kamphuis betrokken bij de verzekeringsbranche. Hij werkt bij de Belastingdienst, unit Financiële Instellingen.
 
Het toernooi start op 27 mei om 12.00 uur. Inloop vanaf 11.00 uur. Bij het Kennemer Sportcenter is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het toernooi wordt afgesloten met de prijsuitreiking tijdens de derde helft onder het genot van een hapje en een drankje. Het inschrijfgeld bedraagt € 375 (inclusief btw) per team. Meer informatie op insurancecup.nl of via e-mail info@insurancecup.nl
Bron: De League
Geplaatst op 26-04-2017