Website Schade Magazine vernieuwd

Nadat begin dit jaar de Nieuwsbrief van Schade Magazine een moderner uiterlijk heeft gekregen, is nu ook de website van Schade Magazine vernieuwd.

De door de bezoekers gewaardeerde faciliteiten van de oude site zijn in de nieuwe site gehandhaafd. Zo krijgt de bezoeker op de home-pagina in één oogopslag een overzicht van het laatste nieuws, terwijl onder het tabje Nieuws alle nieuws van de lopende maand te lezen is én ook al het nieuws van voorgaande maanden te raadplegen is, tot en met januari 2014 toe. Nog meer nieuws vindt u in het archief, waarin de eidities van deze Nieuwsbrief tot ruim twee jaar terug te raadplegen zijn. Ook heeft u in het archief de mogelijkheid om de in druk verschenen nummers van Schade Magazine tot en met het jaar 2010 als pdf te downloaden. Het brancheregister, met daarin alle voor de schadebranche relevante bedrijven, en het overzicht van de organisaties in de schadebranche zijn als vanouds te gebruiken. 

De site biedt dus heel veel informatie: van het laatste nieuws tot en met heel veel informatie over de schadebranche tot jaren terug. Om die informatie zo goed mogelijk voor u te ontsluiten, komt er binnenkort een zoekfunctie op de site. 

Voor wat betreft het uiterlijk ziet u dat er grotere foto's gebruikt worden. Dat heeft wel als keerzijde dat in de maandelijkse nieuwsoverzichten de in het verleden gebruikte foto's en logo's niet alle geheel compatibel zijn en dus in het archief niet alle afbeeldingen volkomen scherp zijn en of de bedoelde uitsnede weergeven. 

Als u nieuws heeft voor de website van Schade Magazine kunt u dat zoals te doen gebruikelijk e-mailen aan redactie@schade-magazine.nl. Daarbij geven 'liggende' foto's van minimaal 1500 pixels breed de beste resultaten. 
 
Jan Schrijver
Geplaatst op 15-03-2017


Share on: