Verzekeringsvloer op 20e van WTC

Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund N.V. heeft voor het World Trade Center Rotterdam huurovereenkomsten gesloten met diverse assurantiebedrijven. Zoals wij gisteren meldden, werd 's ochtends voor aanvang van de Lloyd's Benelux Meet the Market dag op de twintigste etage de nieuwe ‘Insurance Floor’ officieel geopend.

"Mede-initiatiefnemer Lloyd’s Netherlands Representative heeft samen met DUAL Netherlands B.V., W.A. Hienfeld B.V., Ironshore Agency Limited en StarStone Insurance Services Limited een gezamenlijke verzekeringsvloer ontwikkeld en betrokken in het WTC. Binnen het concept behoudt iedere onderneming haar eigen identiteit en werkruimte, door het delen van de verdieping wordt samenwerking bevorderd", zegt vermogensbeheerder Bouwinvest. Het verhuurde oppervlak bedraagt in totaal 964 m2 VVO (verhuurbare vloeroppervlak). Het totale vloeroppervlak van het Beurs WTC is 76.000 m2.

Ralph van Helden, Benelux Regional Manager Lloyd's: “Ons kantoor in Rotterdam is al langere tijd in het World Trade Center Rotterdam gevestigd. Tijdens de gesprekken over de verlenging van onze huurovereenkomst ontstond het idee voor een gedeelde kantoorverdieping. Na besprekingen met de verschillende betrokken partijen zijn we tot overeenstemming gekomen. Een aantal van deze partijen waren net als wij al in het WTC gevestigd en een aantal vestigen zich nieuw in het gebouw. Ieder brengt een eigen specialisme met zich mee, dat maakt het een win-win situatie voor iedereen.” 

De oorspronkelijke functie van het gebouw was het onderdak geven aan diverse fysieke handelsbeurzen, waaronder ook de voormalige assurantiebeurs. Angélique van Hienen, Managing Director WTC Rotterdam: “Wij zijn bijzonder trots, dat in ons gebouw waar vroeger al de assurantiebeurs plaatsvond, ook vandaag de dag prominente partijen uit de assurantiemarkt hun thuisbasis hebben. Wij geloven sterk in samenwerking en partnerschap, de opzet van deze Insurance Floor is daar een uitstekend voorbeeld van".  


 
Bronnen: Bouwinvest; Lloyd's; WTC Rotterdam
Geplaatst op 22-03-2017


Share on: