Uw specialist in technische reconditionering

Tussen 2009 en 2016 is het aantal meldingen van calamiteiten met opname in ziekenhuizen in Nederland meer dan verdrievoudigd. De IGZ, de Inspectie voor de Gezondheidszorg publiceert hierover voor het eerst cijfers en die kunnen op zijn minst alarmerend worden genoemd. Daarnaast zijn er nog heel wat verzwegen calamiteiten en nog meer calamiteiten zonder directe lichamelijke gevolgen, maar met ernstige technische of technologische nasleep.

Onvoorziene calamiteiten
Calamiteiten zijn meestal niet te voorzien, maar de gevolgen kunnen wel degelijk ingrijpend zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Wie denkt "dat gebeurt mij niet"... Brand, waterschade, chemische reacties door gevaarlijke stoffen... het gebeurt elke dag meerdere malen ergens in Nederland. Corocor verricht baanbrekend werk in het voorkomen van dit soort calamiteiten en wij stellen graag met onze klanten een calamiteitenplan op. Beter voorkomen dan genezen, maar als het euvel al opgelopen is, zijn wij bij Corocor gespecialiseerd in de technische reconditionering van schade veroorzaakt door dergelijke voorvallen.
 
Technische reconditionering
De schoonmaak van machines en technische apparatuur, het drogen na waterschade, de reiniging na brand-, water- of blusschade, de ontvochting met drogers, het drogen van apparatuur in onze speciale droogkamers, het behoud van apparatuur met waterverdringende olie, de salvage na calamiteiten, de data-recovery en data-erasure, de opleveringsschoonmaak, schoonmaak van machinekamers in de scheepvaart... Corocor heeft voor alle schade door calamiteiten een oplossing.
Corocor kan ook een vooronderzoek voor u doen naar de gevolgen van de calamiteit. Of er gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen? En wat daar dan de gevolgen voor uw machines en apparatuur van zijn. Op basis van dat onderzoek kan een reinigingstraject worden opgesteld, een piste voor de technische reconditionering.
Stichting salvage heeft Corocor een ISO 9001,VCA* erkenning gegeven omdat het bedrijf haar klanten graag de meest hoogstaande technische reconditionering aanbiedt die er op de markt is.
 
Oplossingen op maat
Bij onze vestigingen in Heerenveen en Delfzijl bieden onze technische experts u meteen een oplossing op maat voor de technische reconditionering en de schadeafhandeling van uw defecten. Bel nu gratis op +31(0800)-2676267 of stuur een mailtje naar info@corocor.nl. Corocor is een maatschappelijk verantwoorde ondernemer die samen met de klant naar een duurzame oplossing voor de gevolgen van hun calamiteiten zoekt.
Seotech/Corocor
Geplaatst op 16-03-2017


Share on: