Schade Magazine is uit: beleef uw vak(blad)

Vandaag ligt nummer één van jaargang 2017 van Schade Magazine bij de abonnees in de bus. Het hoofdartikel gaat over kunstverzekering. Zonder deze bewerkelijke schade-verzekering, zouden tentoonstellingen van meesterwerken en toonaangevende verkoopexposities niet goed mogelijk zijn.

Verder in dit nummer van Schade Magazine onder meer aandacht voor personenschade. Het symposium van LSA, over stellen en bewijzen in de letselschade-advocatuur, en een onderzoek van Achmea naar het medisch beoordelingstraject in letselschadezaken (Klaar met het gekissebis?). U kunt lezen over een nieuwe markt die zich aandient in de schade-expertise voor vaartuigen. Cindy van der Helm ging op bezoek bij Selles & van Dijk en Register Holland.

Steeds meer komen we in een belevingseconomie terecht. Hoe kunnen bedrijven in de schadebranche daar zo goed mogelijk mee omgaan en er hun voordeel mee doen door een win-win-win situatie te creëren in de trits eindklant-opdrachtgever-schadebedrijf? U leest hoe Dolmans klanten een goed gevoel wil garanderen en hoe Nomot inspeelt op de gemak zoekende consument. Om aan klanten te komen, is het passé om erop te jagen. Het inzetten van zogenoemde 'subject matter experts' is de nieuwe sleutel tot groei, schrijft Marco Hoekstra. Assurantie-makelaar Sietze de Jong gaat in zijn rubriek in op de rol van de makelaar bij een fabrieksbrand. Nieuw is de jurisprudentie-rubriek die wordt verzorgd door Klaas Brand. Hij neemt ons in dit nummer mee in de tijd om ons op een prettig leesbare manier de eeuwige charme van het aansprakelijkheidsrecht te laten ontdekken. 

Dit nummer van Schade Magazine geeft, zoals te doen gebruikelijk, voorts een handig overzicht van het nieuws in de schadebranche. Nog geen abonnement? Het aanvragen van een abonnement kan heel eenvoudig door het sturen van een mail aan:

redactie@schade-magazine.nl

met in de onderwerpregel de vermelding 'abonnement' en met in de berichttekst het adres waarop u zes keer per jaar het Schade Magazine wenst te ontvangen en (indien dit afwijkt) tenaamstelling en adres voor de factuur.

Abonnementen:
€ 37,00 exclusief btw per jaar, daar ontvangt u voor:
6 x Schade Magazine
1 x Schade Almanak Cijfers & Trends 

Losse nummers:
Schade Magazine € 6,95
Schade Almanak Cijfers & Trends € 25,00 
Jan Schrijver
Geplaatst op 01-03-2017


Share on: