CED gaat postkamer uitfaseren

CED gaat de verwerking en verzending van poststukken uitbesteden aan Postex. Het cloudplatform van Postex is geselecteerd voor het uitfaseren van de interne printstraat en postkamer, zo laat CED weten.

"Door te kiezen voor de Postex Print Cloud wordt de afhandeling van transactionele documenten via een STP (straight through processing) aanleverproces gefaciliteerd." Hamza- Jap-Tjong van CED vervolgt: "Omdat wij snel groeien stijgen de volumes uitgaande transactiedocumenten zowel fysiek als digitaal. Omdat wij verschillende labels bedienen kostte het inregelen van outputverzending veel tijd. Met de Postex-koppeling is dit verleden tijd. Een groot voordeel van deze generieke koppeling is dat de verschillende business-applicaties binnen CED gefaseerd kunnen worden geactiveerd op de Postex-service. Deze is schaalbaar opgezet en creëert voor ons rust in de dagelijkse operatie."

"De eerste afdeling is nu over op Postex. We willen met Postex eerst de nodige ervaring op doen en onze lessons learned hieruit gebruiken alvorens we overgaan naar de overige poststromen", aldus CED. In eerste instantie betreft het circa 60.000 gelabelde poststukken per jaar.
Bronnen: CED; Postex
Geplaatst op 30-03-2017


Share on: