ANVA biedt koppeling Connect Claims en Postex

Systeemhuis ANVA biedt klanten een koppeling naar het schadebehandelingsplatform van CED (Connect Claims) en het postverwerkingsplatform van Postex.

Serviceprovider RISK, gebruiker van het ANVA-systeem, was het afgelopen jaar als klant actief betrokken bij de ontwikkeling en uitrol van Connect Claims van CED (ced.group) en bij de implementatie van postverzending op maat van Postex (postex.com). Om deze innovatieve platforms breed uit te rollen, komt ANVA (anva.nl) nu voor al zijn gebruikers met een Connect Claims- en Postex-koppeling.
 
Door de ANVA-koppeling met Postex beschikken ANVA-gebruikers over de mogelijkheid de fysieke én digitale verzending van verzekeringsdocumenten, in de door hen gewenste eigen huisstijl, uit te laten voeren. Behalve de verzorging van het zogenoemde setprinting en setmailing waarbij het profiel van de klant centraal staat, biedt Postex iDEAL-betaalmogelijkheden voor zowel de fysieke als digitale poststroom. Met Connect Claims, recent genomineerd voor de NVGA-innovatieprijs, biedt CED een STP (straight through processing) schadeplatform. De verwerkingstijd van een schade kan door toepassing van intelligente ‘business rules’ teruggebracht worden tot ‘een paar minuten’. 

“RISK is er als insurtech serviceprovider van overtuigd dat er nog veel te winnen is binnen de verzekeringsbranche. We kunnen wachten op verzekeraars, maar we kunnen ook zelf het initiatief nemen, dat laatste hebben wij gedaan”, zegt directeur Harm Vollmuller van RISK (risk.nl). “Door innovaties als Postex en Connect Claims samen op te pakken, wordt schaalgrootte en versnelling bij de uitrol mogelijk. Hierdoor ontstaat meer slagkracht voor de doorontwikkeling van beide systemen. Meer volume komt ten goede aan de kwaliteit van de verzekeringsbranche en verstevigt de positie van het volmachtkanaal.” 

Maurice van Aggelen (foto), manager productmanagement ANVA: “Wij zijn continu bezig om modules te ontwikkelen die een toegevoegde waarde bieden aan onze klanten, daar sluiten deze insurtech-platforms volledig op aan. Het grote voordeel is dat deze oplossingen al direct beschikbaar zijn.” 
Bronnen: ANVA; RISK; CED; Postex
Geplaatst op 08-03-2017


Share on: