Nieuw kantoor BosBoon Expertise in Heerenveen

BosBoon Expertise beschikt sinds begin van dit jaar over een vestiging in Heerenveen. Vanuit deze vestiging werken mede-oprichter ing. Herman van der Bos (CAR/AVB), Mariska Pennings (letsel), John Coblens (boringen) en ing. Arjan Renting (CAR/AVB).

BosBoon Expertise heeft tijdelijk een kantoor gehad in Assen. Reden was dat Herman van der Bos (foto) een aantal dagen per week expertisewerk verrichtte voor de NAM te Assen. “De opdrachtenstroom voor BosBoon Expertise in de noordoostelijke regio van Nederland is dermate groot, dat wij hebben gekozen voor een definitieve vestiging in Noord-Nederland”, zegt directielid ing. Mathy Boon. “Onze keuze is op Heerenveen gevallen. Dit is voor het noordoostelijk werkgebied een centrale en prima bereikbare plaats. Vanuit kantoor Heerenveen kunnen we onze opdrachtgevers in dat gebied goed en efficiënt bedienen. We bieden vanuit dit nieuwe kantoor al onze diensten in al onze vakgebieden aan. We verwachten een flinke groei te kunnen realiseren in en vanuit deze nieuwe vestiging. Daarbij hebben we meteen rekening gehouden met toekomstige uitbreiding van het aantal experts dat vanuit kantoor Heerenveen werkt.”

Met de nieuwe vestiging heeft BosBoon Expertise nu vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Heerenveen. Het bedrijf heeft bovendien plannen zich nog verder te versterken met een kantoor in de regio Rotterdam.
 
De adresgegevens van het kantoor in Heerenveen:
BosBoon Expertise
Businesspark Friesland-West 41
8447 SL HEERENVEEN
Telefoonnummer 0513-201090
 
Jan Schrijver
Geplaatst op 15-02-2017