Alphabet-award voor Blewanus

Sinds begin vorig jaar reikt leasemaatschappij Alphabet te Breda elk kwartaal een award uit aan een herstelbedrijf in ons land. In het laatste kwartaal van 2016 sleepte stadsgenoot 'ASN Autoschade Service Blewanus Breda' de prijs in de wacht.

Alphabet is 100% eigendom van BMW. Het werd in 1997 door BMW opgericht, heeft het hoofdkantoor in München, heeft 650.000 personenauto's en bedrijfswagens op de weg en vestigingen in 19 landen. In ons land is het bedrijf gevestigd in Breda. Alphabet is in ons land met 430 medewerkers en met een leasewagenpark van 78.000 auto’s, de op twee na grootste leasemaatschappij van Nederland. De award wordt uitgereikt aan de best presterende schadepartner uit het 140 herstelbedrijven tellende netwerk (van herstelbedrijven die zijn aangesloten bij ASN, ABS, Schadenet, Stern of UAS) waarvan Alphabet gebruikmaakt. Het bedrijf met de hoogste NPS-score (Netto Promotor Score) voor klanttevredenheid in die periode wint de award.

Corné Buurstede is eigenaar van het twintig medewerkers tellende ASN Autoschade Service Blewanus Breda. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in zijn bedrijf ontving Buurstede de glazen award uit handen van Marcel Uitenbroek en Tim Krempel, respectievelijk teamleider Damage Control en manager Insurance & Accident Management bij Alphabet. Eerder die dag had het leasebedrijf al een taart laten bezorgen voor het personeel.

Van links naar rechts op de foto Corné Buurstede, Marcel Uitenbroek en Tim Krempel


 
Bronnen: Alphabet; ASN
Geplaatst op 02-02-2017


Share on: