VNAB onthaalt 900 vakgenoten in DeFabrique

De VNAB heeft een prima georganiseerde en druk bezochte nieuwjaarsreceptie gehouden in DeFabrique in Utrecht. Tegen de negenhonderd vakgenoten uit de co-assurantiebranche hieven vandaag tussen vier uur 's middags en zeven uur 's avonds het glas op het nieuwe jaar.

Rond een uur of vijf hield VNAB-directeur Wim Span een kort maar krachtige nieuwjaarsrede, waarin hij bijzondere dank uitsprak richting de bijna honderd medewerkers van leden en geassocieerden die zich binnen de commissies van de vereniging inzetten voor het vak. Hij sloot zijn speech af met aan te geven het kort te houden omdat de aanwezigen vooral naar de nieuwjaarsbijeenkomst waren gekomen om met elkaar te praten. En dat gebeurde onder het genot van een drankje en prima snacks tot aller genoegen. Daarbij werd weer de systematiek gehanteerd van verschillende kleuren balonnen die aangaven van welke branche men daar collega's kan verwachten.

Dat de stemming er goed in zat bleek ook wel uit het feit dat ruim na het beoogde eindtijdstip in de voormalige fabriek, in 1921 gebouwd als olieslagerij, er nog flink wat mensen aanwezig waren. Na bijeenkomsten gehouden te hebben in de 'gekende' beursplaatsen Rotterdam en Amsterdam, bleek de gekozen locatie Utrecht een prima keuze, waarbij ook de goede parkeergelegenheid (slechts een korte aanrijfile) een pre was. VNAB-directeur Span was ook verheugd te kunnen constateren dat onder de bijna 900 aanwezigen ook een groter aantal jongere medewerkers zich liet zien. Kortom, de beurswereld leeft volop, ook onder de jeugd en die heeft zoals altijd gesteld de toekomst.

Lees ook: Wim Span benoemde drie centrale ontwikkelingen.
Jan Schrijver
Geplaatst op 10-01-2017


Share on: