Van Leuven naar AWI

CTS IT Softwareontwikkeling heet sinds de recente jaarwisseling AWI. De softwareleverancier voor serviceproviders en huisvolmachten heeft Dick van Leuven aangetrokken als commercieel directeur. Van Leuven (56) komt van Unit4 en begint op 1 februari bij zijn nieuwe werkgever.

Van Leuven werkte eerder voor ANVA, Grijpma AsG en sinds medio 2015 bij Unit4 voor het onderdeel Financiële Intermediairs.

De front- en midofficesoftware van AWI is tot nu toe altijd verbonden geweest aan de backoffice van ANVA. Daar komt verandering in. AWI gaat het platform ook openstellen voor gebruikers van andere systemen. Recent zijn koppelingen gerealiseerd met Elements van FasterForward, het Assupakket van AI Automatisering, met Rolls en met ATOSI.

Bij het in Ede gevestigde softwarebedrijf werken dertig mensen. Algemeen directeur is Frans Kennepohl. De rol van commercieel directeur lag in handen van Jacco Ursinus. Hij wordt directeur softwareontwikkeling en zal zich voortaan vooral richten op business development en de interne AWI-operatie.
Bron: AWI
Geplaatst op 18-01-2017


Share on: