Schouten Zekerheid neemt Boelaars & Lambert over

Per eind december 2016 is verzekeringsmakelaar Boelaars & Lambert (Rotterdam) onderdeel geworden van Schouten Zekerheid (Capelle aan den IJssel).

Boelaars & Lambert is een sterke speler op het gebied van transport- en logistieke verzekeringen en een gevestigde naam in de (Rotterdamse) transportwereld. Boelaars & Lambert heeft ook kantoor in Eindhoven.

Schouten Zekerheid ziet met de overname de kennis op het gebied van transport- en logistieke verzekeringen flink uitgebreid worden. “Door deze overname kunnen we gebruik maken van elkaars sterktes en kunnen beide partijen door cross selling het dienstverleningspakket flink uitbreiden,” aldus de directie van Schouten Zekerheid. “De overname past uitstekend in onze strategie om een nog stevigere positie te verwerven op de Nederlandse verzekeringsmarkt: van transport tot pensioen en alles wat daar tussen zit.” De Rotterdamse verzekeringsmakelaar, gevestigd aan het Rivium naast de Van Brienenoordbrug, heeft meer dan 65 jaar ervaring op diverse verzekeringsgebieden. In 2012 voegden zij al niche-makelaar op het gebied van VvE-verzekeringen Kok Assurantiën toe.

Door de overname zijn in totaal circa 150 medewerkers werkzaam bij Schouten Zekerheid. Deze zullen werkzaam blijven over de verschillende locaties in Capelle aan den IJssel, Rotterdam en Eindhoven. Boelaars & Lambert blijft onder haar eigen naam opereren, aldus Schouten Zekerheid.
Bron: Schouten Zekerheid
Geplaatst op 10-01-2017


Share on: