Nh1816: ook tegenpartij staat centraal

Nh1816 Verzekeringen uit Oudkarspel heeft in jubileumjaar 2016 (200 jarig bestaan) een record aantal nieuwe schadeverzekeringen geproduceerd, te weten 210.000 nieuwe particuliere schadeverzekeringen, goed voor 40 miljoen euro nieuwe premie. De omzet steeg naar 268 miljoen euro.

"Ondanks een moeilijk schadejaar met veel forse schades, waaronder een grote hagelbui in juni en toenemende letselschades kan in Oudkarspel, onder meer door goede herverzekeringsdekking, een technisch resultaat van 16,6 miljoen euro worden opgetekend", meldt de exclusief via het onafhankelijke intermediair werkende schadeverzekeringsmaatschappij.

Algemeen directeur Lex Verëll: “Wij kijken niet alleen naar omzetcijfers. Met hoge klanttevredenheidcijfers krijg je namelijk ambassadeurs die je bedrijf verder brengen. Dat geldt overigens niet alleen voor onze eigen verzekerden maar ook voor degenen die ons als verzekeraar van de tegenpartij treffen. Hun tevredenheid bevestigt ons bestaansrecht. Het feit dat wij een coöperatieve verzekeraar zijn helpt overigens ook enorm. Wij zijn niet zoals vele grote verzekeraars voor aandeelhouders aan de gang. Onze verzekerden en dus ook de tegenpartij staan bij ons centraal."

Foto: Lex Verëll geheel rechts op de foto, op de druk door het intermediair bezochte stand van de Nh1816 tijdens de am:dag
Jan Schrijver
Geplaatst op 31-01-2017


Share on: