Marco Scheffers (46) overleden

In de nacht van 1 januari is Marco Scheffers op 46 jarige leeftijd overleden. Hij werkte sinds januari 2012 als technisch expert bij Crawford & Company. Ook zette hij zich sinds april 2013 in voor de Stichting Salvage. Voorheen heeft hij o.m. gewerkt voor TÜV Nederland en voor EMN Expertise.

Marco Laurentius Scheffers laat een echtgenote, Claire, en een zoon, Lucas, achter.

Crawford & Company schrijft in haar In Memoriam:
Een ongeneeslijke ziekte, een moeilijke en ongeplaveide weg. De strijd was nooit gelijk, en toch bleef je vechten. Voor Claire. Voor Lucas. Voor het leven. We vochten met je mee. Maar ook onze steun mocht niet baten. We gaan je missen.

Diep bedroefd geven we u te kennen dat onze collega, Marco Scheffers, in de nacht van 1 januari 2017 is overleden. Zijn vroegtijdig heengaan laat een grote leegte achter bij zijn collega's. Wij zullen Marco herinneren als een warme betrokken persoonlijkheid, een fanatieke levensgenieter en een trotse vader. Marco was werkzaam als technisch expert op de afdeling Property. Zijn bevlogenheid en interesse, maakten hem tot de persoon die hij was en een fijne collega.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw en zoon. Wij wensen hen veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

19-10-1970 - 1-1-2017


Een online gedenkplaats voor Marco Scheffers vindt u hier.
Donderdagavond bestaat de mogelijkheid tot condoleren van 19.00 tot 19.45 uur in het Crematorium Rotterdam Zuid aan de Maeterlinckweg 101. Vrijdag vindt in besloten kring de crematie plaats.
 
Bron: Crawford & Company
Geplaatst op 02-01-2017


Share on: