Klaverblad driemaal genomineerd voor Adfiz-prijzen

Klaverblad is driemaal genomineerd in een schadecategorie voor prijzen in het Adfiz Prestatie Onderzoek. De Goudse en De Vereende ontvingen twee nominaties in een schadecategorie. De winnaars worden volgende week donderdag 12 januari in het Spant in Bussum bekendgemaakt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst.

Adfiz, branchevereniging van tussenpersonen, houdt dit prestatieonderzoek onder verzekeraars al jaren. De opzet van het onderzoek is vernieuwd en wordt nu uitgevoerd door Tevreden.nl. Een wezenlijke vernieuwing is, dat het in de nieuwe opzet om een doorlopend online onderzoek gaat. Het is voor de eerste keer dat de winnaars volgens de nieuwe opzet bepaald worden. "Het Adfiz Prestatie Onderzoek maakt transparant welke kwaliteit aanbieders leveren. Voor klanten een belangrijk criterium naast prijs en voorwaarden. De vernieuwde opzet van het Adfiz Prestatie Onderzoek geeft doorlopend inzicht in de ervaringen van adviseurs met de prestaties van aanbieders. Dit doorlopende inzicht leidt tot een betrouwbaarder beeld. De reviews en ratings worden ook opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView", aldus Adfiz.

Het onderzoek onderscheidt zeven categorieën, waarvan vier geen betrekking hebben op schadeverzekeringen. In de categorie Zakelijk Schade zijn genomineerd De Goudse, De Vereende en Klaverblad. In de categorie Particulier Schade zijn de genomineerde verzekeraars De Vereende, Klaverblad en Nh1816. In de categorie Zakelijk Inkomen zijn De Goudse, Klaverblad en Movir genoemd als mogelijke winnaars.
Bron: Adfiz
Geplaatst op 04-01-2017


Share on: