Dutch Removal Claim Event wijzigt locatie

RVJ Expertises & Taxaties houdt 19 januari a.s. voor de eerste keer een ‘Dutch Removal Claim Event’, voor degenen die beroepshalve bij verhuisschadeclaims betrokken zijn. De bijeenkomst zal niet worden gehouden in Regus Vinoly in Amsterdam-Zuid, zoals aanvankelijk de bedoeling was, maar in het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam.

Het adres is Stationsplein ZW 951, NL-1117 CE  Schiphol-Oost. Meer informatie over de locatie op www.airporthotel-amsterdam.steigenberger.nl

Het doel van deze gratis toegankelijke middag op 19 januari a.s. (13.00 tot 18.00 uur) is: netwerken, kennis en ervaringen delen, doorlooptijden van claims handling verbeteren; service verhogen en kosten besparen. Voor wie: Schadebehandelaars bij nationale- en internationale verhuisbedrijven, assurantiemakelaars en verzekeraars Marine, schadeherstellers (inboedel en antiek) en iedereen in de branche die interesse heeft in verhuisschaden en gerelateerde verzekeringen.

Programma:
Nieuwe technologie in claims handling (Claim App), Reconditionering van schimmel, Belang van verpakken en stuwage, Do’s en Don’t bij de behandeling van emo-claims.
 
Bron: RVJ
Geplaatst op 10-01-2017


Share on: