Caroline Dautzenberg in directie Generali

Caroline Dautzenberg versterkt vanaf morgen het directieteam van Generali Nederland. Zij wordt verantwoordelijk voor de portefeuilles Informatievoorziening en Facilitair Bedrijf. Zij was manager Pensioen bij Generali. De toetsing van toezichthouder DNB op de benoeming is afgerond.

Caroline Dautzenberg (1975) startte na haar studies bestuurlijke informatiekunde en bedrijfskunde haar loopbaan als IT-consultant en vervulde diverse managementfuncties in de verzekeringsbranche. Bij Achmea werkte zij als informatiemanager en maakte daar later de overstap naar manager bestuursondersteuning voor pensioenfondsen. In die rol ontwikkelde zij haar belangstelling voor de pensioenmarkt. Sinds 2013 werkt Dautzenberg bij Generali Nederland als Manager Pensioen, waarbij zij eerst verantwoordelijk was voor productontwikkeling en –beheer van pensioen- en levensverzekeringen en later voor de hele keten Pensioen.   
 
CEO Annette Mosman: “De diversiteit in ons directieteam ondersteunt Generali bij de succesvolle executie van de strategie. Met focus en aandacht op alle niveaus kunnen wij ons enerzijds richten op duurzame groei en tegelijkertijd nog beter anticiperen en reageren op de (technologische) ontwikkelingen om ons heen. Die combinatie is essentieel en voegt waarde toe voor onze klanten."
Bron: Generali Nederland
Geplaatst op 31-01-2017


Share on: