Bergings Centrale Drechtsteden

Met ingang van deze maand hebben Autobedrijf De Heer en Dubbeldam Berging & Transport hun krachten gebundeld tot Bergings Centrale Drechtsteden B.V. (BCD)

"De beide bedrijven, gevestigd in Dordrecht en Papendrecht, zien veel voordelen in het ineenslaan van de handen. De samenwerking vergroot de capaciteit, flexibiliteit en zorgt voor een breder en passend aanbod van diensten aan onze opdrachtgevers", aldus de fusiepartners, die verder laten weten dat het tot stand komen van de fusie voortvloeit uit het streven naar een systeem waarbij er binnen de regio Alblasserwaard tot aan Zevenbergen en Rhoon altijd accuraat en snel hulp geboden kan worden aan uiteenlopende voertuigen. Een goede samenwerking met andere bergingsbedrijven in heel Nederland zorgt tevens voor een brede inzetbaarheid buiten het eigen werkgebied.

In de nieuwe situatie met hoofdvestiging (De Heer) en nevenvestiging (Dubbeldam) beschikt BCD over een wagenpark dat bestaat uit twaalf auto’s, met ieder zijn specifieke kenmerken. BCD richt zich op het zo goed mogelijk takelen en bergen van personenauto’s, bestelauto’s, trucks, trailers, autobussen en ander zwaar materiaal. BCD is te bereiken op 078-618 3378 en is 24/7 beschikbaar voor voertuighulp van fietsen tot trucks. Naast het bergen verzorgt BCD ook transporten in opdracht van alarmcentrales, garages en particulieren. Chef berging is Luciën Hamers (foto).

Meer informatie op de webpagina van BCD.
Bron: BCD
Geplaatst op 27-01-2017


Share on: